Két világbajnoki cím - Öttusa VB, Laser Run

Két JEZSU-s világbajnoki cím és egy csapat-ezüstérem is született az Öttusa Világbajnokságon augusztus 19-20-án. 

Herczeg Áron 8.A osztályos diákunk egyéniben aranyérmet, csapatban a 7. A-s Kántor Benedekkel és Kántor Vincével ezüstérmet szerzett.
Birta Botond 6.A osztályos tanulónk csapatban aranyérmet, vegyes váltóban (érem nélküli) 3. helyezést, egyéniben 4. helyet szerzett. (Fotók)

Herczeg Áron U15-ös korosztályban hatalmas futással és ügyes lövészetével világbajnoki címet kiérdemelve állhatott a dobogó legfelsőbb fokára. 
Csapatban Herczeg Áron, Kántor Benedek és Kántor Vince ezüstérmesek lettek.

Birta Botond az U13-as fiú csapatban csapattársaival együtt az 1. helyet szerezte meg, világbajnoki címmel, valamint U13-as korcsoportban egyéniben a 4. helyen végzett.
U13 Mix váltóban váltó társával Kósa Nórával a 3. helyen ért célba. (Ezúttal érem díjazás nélkül, mert 2. HUN váltóként értek be, és országonként csak egy váltó állhat dobogóra.)

Herczeg Áron és a Kántor testvérek, Benedek és Vince a Miskolci Sportiskola Öttusa sportolói, edzőik Hunyadi Levente és Zámbori Zoltán (Atosz). Birta Botond a Swimming Pentathlon Club versenyzője.

Gratulálunk és hálásak vagyunk  sportolóinknak, szüleiknek és az edző uraknak. Köszönjük a kitartó, áldozatkész munkát, a rengeteg edzést, felkészülést és együttműködést!

 

  • Találatok: 1086