Hungary, 3529 Miskolc Fényi Gyula tér 2-12

III. korcsoport röplabda országos elődöntő

2024.05.15.-én szerdán iskolánkban került lebonyolításra a röplabda 3. korcsoportos országos elődöntő.

Az elődöntőre rajtunk kívül még 3 csapat kvalifikálta magát, a Budai Ciszerci Szent Imre Gimnázium, a Nyíregyházi Bem József Általános Iskola és a Kassai Úti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Szolnokról.

 A helyszíni sorsolást követően a Jezsus csapat Budapest bajnokát kapta meg az elődöntőben. Nagyon szép játékkal 3:1-re vertük meg a Ciszerci Szent Imre Gimnázium csapatát.

A másik ágon nagy csatában a szolnoki csapat került ki győztesen 3:2 arányban győzte le a Nyíregyháza csapatát, így velük játszhattuk a döntőt.

 Nagyon szoros izgalmas szettekben  3:1 arányban végül alul maradtunk a Szolnokkal szemben. Így nem sikerült kvalifikálni magunkat a 8 csapatos országos döntőbe.  Szégyenkezésre semmi okuk nem volt a lányoknak, nagyon szépen tetszetősen játszottak és csak hajszálon múlt a továbbjutás. Az országos elődöntőn szerzett ezüst érem pedig megsüvegelendő teljesítmény!

 Gratulálunk Nekik!

Csapat tagjai: Lukács Bodza, Szabó Hanga, Berta Blanka, Csémi Hanna, Pataki Olivia, Kiss Emma, Matolay Anna, Juhász-Pap Lujza, Mészáros Nóra, Gábor Enett,Hegedűs Olga

  • Találatok: 44