Hungary, 3529 Miskolc Fényi Gyula tér 2-12

Jelentkezési lapok a nyolcévfolyamos és a négyévfolyamos képzésre

Kedves Felvételiző Diákok és Szüleik! A felvételi jelentkezési lapokat és a legfontosabb információkat az alábbiakban találják. IDE KATTINTVA tekinthetik meg a felvételi eljáráshoz szükséges részletes információt.Tartalom: beküldendő anyagok listája, a szóbeli vizsgák lebonyolításának rendje, időpontjai, pótnapok, illetve a felvételi pontszám kiszámításának módja. 

 A NYOLCÉVFOLYAMOS KÉPZÉSRE a jelentkezés egyénileg történik. Határidő: 2023. február 22.

1. Központi jelentkezési lap: Az ONLINE KITÖLTENDŐ KÖZPONTI JELENTKEZÉSI LAP IDE KATTINTVA ELÉRHETŐ ! Az egyéni jelentkezés menetének részletes ismertetője megtekinthető ITT. Kérjük, hogy ezen a Központi jelentkezési lapon gyermekük 3. osztályos év végi, és 4. osztályos félévi bizonyítvány eredményeit tüntessék fel!
2. Gimnáziumunk saját jelentkezési lapja letölthető. (Pdf, Word doc)
3. Lelkipásztori jellemzés, letölthető ITT.

A NÉGYÉVFOLYAMOS KÉPZÉSRE a jelentkezés határideje: 2023. február 22.

1. Központi jelentkezési lap: A négyévfolyamos képzéshez a középfokú felvételi eljárásban a felvételi lapok (tanulói adatlap és jelentkezési lapok) kitöltését a jelentkező általános iskolája végzi. Kérjük, hogy a központi jelentkezési lapon a 7. osztályos év végi, és a 8. osztályos félévi bizonyítvány eredményeit tüntessék fel!
2. Gimnáziumunk saját jelentkezési lapja ITT letölthető. (Pdf, Word doc)
3. Lelkipásztori jellemzés, letöltése ITT.

Segédletek a felvételihez ITT találhatók.

 

  • Találatok: 372