Hungary, 3529 Miskolc Fényi Gyula tér 2-12

MAGISTERIUM AI - KATOLIKUS MESTERSÉGES INTELLIGENCIA

A Magisterium AI minden eddiginél könnyebben hozzáférhetővé teszi a katolikus egyház tanítását. Akár az egyházi tanítással kapcsolatos kérdésekre keresi a választ, akár kutatást végez, vagy csak időt szeretne megtakarítani, a Magisterium AI a nap 24 órájában, a hét minden napján az Ön rendelkezésére áll.

A mi mesterséges intelligenciánk a katolikus egyház több mint 5700 dokumentumára hivatkozik, amelyek a rendkívüli és rendes tanítóhivatalhoz tartoznak.

Az új tudományos mód több mint 2300 tudományos dokumentumhoz kínál ingyenes hozzáférést. Az olyan egyházatyák, mint Aquinói Szent Tamás, Szent Ágoston, Krizosztomosz Szent János, Avilai Szent Teréz és még sokan mások alapvető művei, valamint a Biblia és fontos bibliamagyarázatok szerepelnek ebben a módban.

Vajon honnan származnak a generált válaszok? Az idézetek minden válaszhoz rendelkezésre állnak, így egy kis nyomon követési vizsgálatot végezhet.

A globális partnerek egyre bővülő hálózatával és a világhálón még nem elérhető egyedülálló katolikus könyvekhez és dokumentumokhoz való hozzáféréssel folyamatosan fejlesztjük a Magisterium AI következtetési képességeit és referencia-adatbázisát, hogy intelligensebbé és hasznosabbá tegyük azt.

  • Találatok: 64