Hungary, 3529 Miskolc Fényi Gyula tér 2-12

Pályaorientáció a JEZSU-ban

Pályaorientációval kapcsolatos kérdésed van? Keresd bátran:

  • Prekopné Hriczó Mária tanárnőt  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Dr. Bukovszki Edit nevelési igazgatóhelyettest Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Géczi-Bejczi Tímea iskolapszichológust Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

FEVÉTELI KISOKOS I-II.

Legújabb FELVÉTELI KISOKOS I. című segédletünkkel a pontszámításban szeretnénk Nektek segítséget nyújtani.  A FELVÉTELI KISOKOS II.  az e-felvételi ügyintézésben segít. Bogarásszátok át lelkiismeretesen! Hosszú, jól oda kell figyelni, de hát c'est la vie. Érdemes jól átolvasni, mintegy checklist-ként használni. Benne vannak a szükséges linkek, hogy ellenőrizni tudjátok, valóban mindenre gondoltatok, vagy esetleg még hiányzik valami. Sok sikert! Ha kérdésetek van, kicsit se habozzatok segítséget kérni, mi ITT VAGYUNK nektek teljes gőzzel segítünk mindenben!!!!  Továbbra is szeretettel várunk, keressetek bennünket kérdéseitekkel. Jó tanulást és jó egészséget kívánunk! A Pályaorientációs munkacsoport tagjai nevében: Prekopné Hriczó Mária tanárnő.

Mi fán terem?
Beszélgetések különféle szakmákról IDE KATTINTS

Hasznos linkek
Itt találsz hasznos linkeket a pontszámításról, tesztekről, nyílt napokról: IDE KATTINTS

 

  • Találatok: 147