Hungary, 3529 Miskolc Fényi Gyula tér 2-12

Menza - Sürgős tennivalók

Tisztelt Szülők!

A Loyola étterem a 2023/24-es tanévben is minőségi ételekkel várja a diákokat és a JEZSU-ban étkezőket. Az alábbiakban a étkezés megrendelésével, diétás étkezés igénylésével, kedvezményekkel, valamint a térítési díjakkal kapcsolatos legfontosabb információkat és határidőket ajánljuk szíves figyelmükbe.

1. Étkezés megrendelése - határidő: augusztus 30. szerda

VÁLTOZÁS! Teljes hónapra kell előre rendelni! Az online megrendelési felület augusztus 30-án lezárul, UTÁNA NEM LEHETSÉGES az étkezést megrendelni. A lemondás menete továbbra is változatlan.

2. Új diákok regisztrációja a menza.jezsu.hu felületre - augusztus 25-ig!

Aki még nem tette meg, kérjük augusztus 25-ig regisztráljon a menza.jezsu.hu-n, és rendelje meg a szeptemberi étkezést.  A regisztrációhoz részletes SEGÉDLET ide kattintva olvasható.

3. Kedvezményes étkezés igénylése - augusztus 25-ig!

A leadott Nyilatkozatok feldolgozása megtörtént. Kérjük a tisztelt szülőket, hogy a rendelési felületen ellenőrizzék, hogy a kedvezmény megjelent-e, vagyis, hogy teljes árú, vagy 50%-os térítési díj van-e beállítva.  Amennyiben a kedvezményes térítési díj nem látható, kérjük, PÓTOLJÁK  a kitöltött NYILATKOZAT-ot és az orvosi igazolást. 

4. Diétás étrend megrendelése - augusztus 25-ig!

Kérkjük a tisztelt szülőket, hogy ellenőrizzék a diétás étrendet. Amennyiben nem diétás étrend van beállítva, kérjük, PÓTOLJÁK a beküldendő dokumentumokat. A diétás étrend igényléséhez a kitöltött NYOMTATVÁNYT és orvosi igazolást kell eljuttatni a Gazdasági irodába. A diétás étrendek egyénre szabottak, ezért a határidő után, késve beérkezett igénylés esetén a diétát csak a következő hónaptól tudjuk beállítani.

5. Térítési díjak befizetése: banki csoportos beszedési megbízással

Az étkezés befizetés 2023. szeptembertől KIZÁRÓLAG csoportos beszedési megbízással történik. Kérjük, ha még nem tette meg,  szíveskedjen a saját internet bankján keresztül online, vagy a számlavezető bankban személyesen felhatalmazást adni a csoportos beszedési megbízás teljesítésére! Tájékoztató ITT. Köszönjük, ha már beállította a csoportos beszedést!

Kérdés esetén Stampel Adrienn (gazdasági ügyintéző) munkatársunk szívesen áll rendelkezésükre.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36 30 289 08 40, + 36 30 962 29 90 , +36 46 560-458 / 115 

  • Találatok: 2154