Hungary, 3529 Miskolc Fényi Gyula tér 2-12

Jelentkezés a nyári táborokba

Nyári táborainkra elindult a jelentkezés:

NYELVI TÁBOROK 5-11. ÉVFOLYAMOSOKNAK - JÚNIUS 19-23.

  1. Angol nyelv - Jelentkezés: az angoltanároknál személyesen vagy e-mailben.
  2. Német nyelv - Jelentkezés: Koseczki Nóra tanárnőnél: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  3. Francia nyelv - Jelentkezés: Szalóki Csilla Tanárnőnél: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  4. Kínai nyelv és kultúra - Jelentkezés: Wang Fanfan tanárnőnél: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

KINCSKERESŐ ÉLETMÓD- ÉS SPORT TÁBOROK 2010-2014 között születetteknek.

  • Június 19 - 23. Focitábor
  • Július 03 - 07. Kosárlabda tábor
  • Július 10-14. Kosárlabda tábor

Az 5-6 évfolyamos JEZSU-s diákok számára testvér árkedvezményt biztosítunk. Jelentkezés: Molnár Attila tanár úrnál: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

EGYÉB TÁBOROK:

 1. „JÁTÉK AZ EGÉSZ VILÁG” Matematikai gondolkodás és természettudományos érdeklődés fejlesztése játékosan, sok mozgással jó közösségben. Tábor leendő
  5-6. évfolyamosoknak, naponta 8:00-16.00-ig. IDŐPONT: június 19-23. Jelentkezés Németh Anna tanárnőnél: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
 2. KERÉKPÁROS ZARÁNDOKLAT MARIAZELLBE 9-11. évfolyamosoknak. IDŐPONT: július 12-20. a titkárságon elhelyezett jelentkezési lap kitöltésével és leadásával. 
 3. BALATONI JEZSUS TÁBOR BALATONMÁRIAFÜRDŐN 5-8.évfolyamosoknak IDŐPONT: július 24-29. Jelentkezés:  Jelentkezés a honlapon, hamarosan. 
 4. CSERKÉSZTÁBOR FÜZÉREN IDŐPONT: július 20-27. Jelentkezés: Imregh András cserkészparancsnoknál: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 5. KREATÍV FIZIKA TÁBOR 2023 - a fizika, technika, természet és informatika iránt érdeklődő 5-8. és 9-12. osztályos diákok számára. Nem JEZSU-s szervezésű tábor, de szívesen ajánljuk.Részletek a https://kreativfizika.webnode.hu/ oldalon
 6. Földtudományi élménytábor a Miskolci Egyetem szervezésében. Július 17-21. Jelentkezési határidő: 2023. július 10. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
 • Találatok: 388