Hungary, 3529 Miskolc, Bocskai u 7.
- Óvoda

A Jezsu Ovi

A Jezsu Oviban keresztény szellemben, a keresztény értékeket szem előtt tartva, magas színvonalú oktatást és nevelést nyújtunk az ide járó gyerekeknek. Fontos számunkra az együttnevelés, vagyis a folyamatos együttműködés a szülők és az óvodapedagógusaink között. Példamutatással vezetjük rá a gyerekeket a helyes és udvarias magatartásra. Célunk, hogy a gyerekek az óvodai évek végén ismeretekkel gazdagodva, felkészülten kezdhessék meg az iskolát.

A gyerekek és a szülők, sőt a nagyszülők is nagyon szeretnek az oviba járni, a gyerekekért jönni, mert nagyon kedvesek az itt dolgozók, mindig oldott a hangulat, és sok programmal igyekszünk gazdagítani az óvodai életet (pl. sakk, korcsolya, torna, bábelőadás, bűvész előadás). Az ünnepekről, melyek között szerepel az Anyák napja, Apák napja, Nagyszülők napja, valamint a vallási és világi ünnepek is, bensőséges hangulatban, közösen emlékezünk meg.

Szeretettel várjuk az Ön gyermekét is!

A JEZSU Ovi részletes nevelési programja IDE kattintva, a  94. oldaltól olvasható. Hogyan zajlanak az óvodai mindennapok? Itt megtekinthetik, hogyan zajlik nálunk egy nap: NAPIREND illetve hogyan alakul a hét programja: HETIREND.

Az óvoda 2022-ben ünnepelte fennálásának 30. évfordulóját.  A Szent Miklós Görögkatolikus óvoda 29 év működés után, 2021-ben lett a Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium, Kollégium és Óvoda része.  Az első Jezsu Ovi évnyitón készült interjúkat az alapítóval, az óvodapedagógusokkal és a szülőkkel  ITT olvashatja el.

 

  • Találatok: 74