Hungary, 3529 Miskolc Fényi Gyula tér 2-12

Munkatársaink

Gazdasági és műszaki igazgatóság

Gazdasági iroda

Tamás Marianna
Tamás MariannaPénzügyi és számviteli vezető, könyvelőEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: 124. mellék
Bodainé Bejuska Márta
Bodainé Bejuska MártaMunkaügyi ügyintézőEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: 124. mellék
Lajterné Kádár Mária
Lajterné Kádár MáriaÜgyintézőEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: 124. mellék
Stampel Adrienn
Stampel AdriennGazdasági ügyintéző Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: 115. mellék

Portaszolgálat

Bagi Csaba
Bagi CsabaPortás
Vattayné Nagy Henriett
Vattayné Nagy HenriettPortás, kézbesítő
Pálinkás Ferencné Éva
Pálinkás Ferencné ÉvaÉjszakai portás

Informatika

Spisák Csaba
Spisák Csaba RendszergazdaEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: 214. mellék
Imregh András István
Imregh András IstvánOktatástechnikusEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: 214. mellék

Könyvtár

Horovitz Norbert
Horovitz NorbertKönyvtárosEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: 204. mellék

Egészségügyi ellátás

Bakosné Vass Krisztina
Bakosné Vass KrisztinaVédőnőEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: 102. mellék
  • Találatok: 3168