Hungary, 3529 Miskolc Fényi Gyula tér 2-12

ŐSZI KERÉKPÁRTÚRA No2

Egy hónappal az első közös program után, szombaton ismét találkoztak a JEZSU Bicajosok, hogy egy jó nagyot tekerjenek . (Fotók ITT) Az Avasi Tesco parkolójában a bevásárlásra érkező autók mellett 25 kerékpáros is megjelent. Rövid eligazítást követően csapatunk Hejőcsaba és Görömböly érintésével tért rá a Harsányi útra. A Pingyomra való felkapaszkodás során az izmok bemelegítése is megtörtént. Harsány előtt Kisgyőr felé vettük az irányt. Itt Ferenc atyának köszönhetően gyümölcsöt, frissítőt és édességet fogyaszthattunk. 
A pihenőt követően csodálatos napsütésben az erdei aszfalt úton kapaszkodtunk fel a legmagasabb pontra, Bükkszentkeresztre. A községen végighaladva egy kis emelkedő után elértünk utunk legkönnyebb részéhez. Bükkszentlászló érintésével legurultunk a Mexikó völgybe. Itt elbúcsúztunk a Diósgyőri városrészben lakó társaktól és egy új kerékpárúton a hegyen keresztül áttekertünk Tapolcára. 
Szerencsére az időjárás, a reggeli ködöt leszámítva, végig ideális volt, így ismét egy tartalmas, mozgásban gazdag fél napot tölthettünk együtt. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit a következő alkalomkor!
  • Találatok: 470