Szülői értekezletre várják az osztályfőnökök az 5-11. évfolyamosok szüleit április 21-én pénteken 17:00 órától. A parkolási lehetőségek korlátozottak, kérjük, szíveskedjenek a környéken a közlekedési szabályok figyelembe vételével parkolni. A zöld területeken parkolni tilos. 

 
  • Találatok: 65

Szerdán 1. és 2. órában a hamvazószerdai szentmisén veszünk részt. Ezért hétfőn, a H1 és H2  órákban tanítás lesz. A szerdai mise két tanítási órát érint, de hétfőn csak egy órát tudunk bepótolni. Lesz olyan osztály, aki a szerdai elsőt és lesz olyan aki a szerdai második órát. A hétfői első órák órarendje ITT megtekinthető. Kérjük diákjainkat, hogy az alábbi órarend szerint készüljenek és pakoljanak a hétfői 1. órára:

  • Találatok: 102

Pedagógiánk, lelkiségünk, küldetésünk, éves céljaink értékelése, eredmények és kihívások, a pedagógusok helytállása a jelen körülmények és társadalmi helyzet közepette. Amit fontosnak tartunk küldetésünk teljesítéséhez. Az igazgató atya reflexiós elemzése a 2022-23. tanév első félévéről. 

  • Találatok: 755

Kedves Szülők! Közös célunk, hogy az iskolában zavartalanul és biztonságos körülmények között folytatódjon a tanulás, és hogy mind a gimnáziumban, mind a kollégiumban a lehető leghatékonyabban megelőzzük a halmozott megbetegedéseket. Kérjük, IDE KATTINTVA olvassák el az iskolavédőnő levelét, melyben hasznos támpontokat ad a megbetegdések megelőzéséről, valamint arról, hogy a szülők és a diákok hogyan működjenek együtt az iskolával annak érdekében, hogy minél kevesebben kapják el az ilyenkor gyakori légúti és egyéb fertőzéseket. Köszönjük együttműködésüket!

  • Találatok: 110